Individualizam i solidarnost
MAROON
Blog - kolovoz 2010
ponedjeljak, kolovoz 23, 2010
1. SPONZORSKO PIVO - VRLO HLADNO

U doba mraka biti mračan označavalo je svjetlo na kraju tunela... U doba Velikih biti "savršeni marginalac" predstavljalo je biti heroj većine koja dolazi i koja čeka svoje vrijeme. Vrijeme je dočekano, heroji su se izgubili...

Koncert odrađen po štoperici i jednak svim onim ostalima. Velika pozornica i pozivanje na dizanje ruku i pjevanje s bendom. A to nije bio nastup "legende" Miše Kovača. Zalutale curice koje u gradu baroka samo traže dobru subotnju zabavu, to vam je vaša borba dala.

Sprdanje s "pjevajte nešto ljubavno" dovedeno je do savršenstva... Uz trubača sada još samo treba dovesti i harmonikaša i show će biti potpun... Uz sve to popijte dobro ohlađeno sponzorsko Hladno pivo.

2. UZMITE ONIMA KOJI IMAJU - A KOME DRUGOM?

Nevjerojatne rasprave o rebalansu proračuna. I netko se ozbiljno brine treba li uzeti bankarima koji su i u krizi dobro zarađivali. A kome uzeti ako ne njima? I ne samo to.. Uz porez im i naredite da ne smiju dići kamate, a ako ih dignu, zabranimo im rad u Hrvatskoj.

Kako namaknuti novce? Pa crkva ima sasvim dovoljno materijalnog pa uzmimo i njoj. Oni ionako tvrde da se brinu za duše i njihovo uspješno trasiranje u raj. Što će im novac? Demagogiju mogu prodavati i na ulici, a novac od prodaje svih tih njihovih bespotrebnih građevina treba usmjeriti prema gradnji tvornica. Pa ćemo nešto početi proizvoditi, zaposlit ćemo vojsku nezaposlenih koji će (korisni) jednom završiti u raju.

Dostojanstvo se ne zarađuje materijalnim... Uzmimo svim braniteljima sve što prelazi prosječnu hrvatsku plaću. Da ne bi bili isključivi, uzmimo svima na proračunu sve što prelazi prosjek plaće u privatnom sektoru. U biti im se ništa ne uzima, uzeti se može samo zarađeno!

3. SEX ON THE BEACH - SO WHAT?

Užas, Sodoma i Gomora, apokalipsa, propast svijeta - netko se seksao na Jarunu... Samo 600 metara od Crkve Svete Mati Slobode! Pa jel' to ta sloboda koju je tražila ta Sveta Mati? Da je netko nešto ukrao na Jarunu sablazan bi bila obrnuto proporcionalno manja. Ali seks!! Na Jarunu! Ako je bio bez kondoma onda i može proći pod reprodukciju i povećanje broja hrvatskog življa, no sa "sotonskom gumicom" je to zaista i bespogovorno - propast svijeta...

maroon @ 17:11 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.