Individualizam i solidarnost
MAROON
Blog - svibanj 2010
četvrtak, svibanj 6, 2010

"MI smo Purgeri, najjači smo najjači"... Najjači smo kad smo u čoporu... Najjači kad treba krasti po benzinskima... Najjači smo najjači!

Najjači kada nas je deset na jedan i kad mi imamo noževe, a oni ih nemaju. Najjači kada treba vikati ubi Srbina, tovara ili Janeza... Kada deklarativno koljemo dijete policijskog načelnika ili imamo sifilis i jebemo Torcidu...

Jaki smo i kada tučemo zaštitare koji nisu naoružani i koji danima rade za 3 tisuće kuna. Oni su nam ok meta, jer gotovo nikada ne vrate. E, postajemo pičke tek kada dođu oni jači od nas.

Kad ulete na tribinu s koje smo stjerali zaštitare, jer su nam htjeli uzeti baklju. A, po prirodi smo piromani pa nam izazivaju duševne boli kad nam dirnu našu vatru... Pičke smo i licemjerno se pozivamo na poštivanje ljudskih prava kad dobijemo pendrekom po glavi. A samo smo istjerali zaštitare s tribine.

"Najjači smo, najjači!" Kad treba cvilit u kameru da su policajci brutalni i da su nas istukli... Najjači smo kad se hvalimo da smo istukli neke druge... Gdje su ljudska prava onih koji su pokradeni i prebijeni pod svim zastavama hrvatskih navijačkih grupa? Gdje su ljudska prava Srba, Janeza, tovara i Dubravka Novaka? Nema ih, zato što smo mi najjači... Dok ne dođu oni kojima je brutalnost posao. Pa sad cvilite u kameru, najjače pičke!
maroon @ 17:28 |Komentiraj | Komentari: 0
 
Index.hr
Nema zapisa.